Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2581
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПідпала, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorПодпалая, Татьяна Васильевна-
dc.contributor.authorPodpalaya, Tatiana-
dc.date.accessioned2018-02-13T13:23:46Z-
dc.date.available2018-02-13T13:23:46Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва молока та яловичини [Електронний ресурс] : метод. реком. для лабораторних занять для студ. денної форми навч. напряму підгот. 6.090102 - "ТВППТ" / уклад. Т. В. Підпала. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2015. - 64 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2581-
dc.description.abstractПерехід до ринкових відносин зумовлює необхідність підвищення рентабельності та ефективності галузі молочного і м’ясного скотарства за рахунок підвищення рівня продуктивності тварин. Основними складовими економічної ефективності ведення скотарства є генетичний потенціал молочної та м’ясної продуктивності, повноцінність годівлі, інтенсивність вирощування ремонтного молодняку, організація відтворення стада і використання інтенсивних, ресурсозберігаючих технологій. В сучасних умовах зростають вимоги як до теоретичної, так і, особливо, до практичної підготовки спеціаліста – технолога виробництва. Вміння творчо використовувати одержанні знання та навички допомагають майбутнім спеціалістам в їх формуванні як технологів, здатних вирішувати практичні завдання інтенсивного виробництва молока та яловичини.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectоблік поголів’я на ферміuk
dc.subjectоблік продукціїuk
dc.subjectоблік кормівuk
dc.subjectЗабійна масаuk
dc.subjectцінність м’ясаuk
dc.subjectКоефіцієнт м’ясностіuk
dc.titleТехнологія виробництва молока та яловичиниuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_moloka_ta_yalovychyny.pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.