Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2601
Назва: Основи нормованої годівлі свиней
Автори: Лихач, Вадим Ярославович
Likhach, Vadym
Лихач, Анна Василівна
Лихач, Анна Васильевна
Likhach, Anna
Луговий, Сергій Іванович
Луговой, Сергей Иванович
Lugovoy, Sergey
Крамаренко, Сергій Сергійович
Крамаренко, Сергей Сергеевич
Kramarenko, Sergej
Топіха, Віра Сергіївна
Топиха, Вера Сергеевна
Topyha, Vera
Ключові слова: комбікорми
Коефіцієнти перетравності
хімічний склад кормів
енергетичні корми
рослинні масла
амінокислоти
Дата публікації: 2016
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Основи нормованої годівлі свиней : виробничо-практичні рекомендації / [В. С. Топіха, В. Я. Лихач, С. І. Луговий та ін.]. - Миколаїв : МНАУ, 2016. - 51 с.
Короткий огляд (реферат): Ефективність і прибутковість свинарства, високі продуктивність та м’ясні якості свиней визначаються тим, наскільки гармонійно поєднуються і реалізуються у процесі виробництва такі основні фактори, як генетично обумовлена м’ясна продуктивність свиней, їх достатня і повноцінна годівля, забезпечення здоров’я тварин, охорона навколишнього середовища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2601
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нормована годівля свиней.pdf1,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.