Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2602
Назва: Технологія вирощування ремонтних свинок на промислових комплексах
Автори: Лихач, Вадим Ярославович
Likhach, Vadym
Лихач, Анна Василівна
Лихач, Анна Васильевна
Likhach, Anna
Луговий, Сергій Іванович
Луговой, Сергей Иванович
Lugovoy, Sergey
Крамаренко, Сергій Сергійович
Крамаренко, Сергей Сергеевич
Kramarenko, Sergej
Топіха, Віра Сергіївна
Топиха, Вера Сергеевна
Topyha, Vera
Ключові слова: осіменіння молодих свинок
скоростиглі свинки
пізньостиглий молодняк
Жива маса
Дата публікації: 2016
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія вирощування ремонтних свинок на промислових комплексах : виробничо-практичні рекомендації / [В. С. Топіха, В. Я. Лихач, С. І. Луговий та ін.]. - Миколаїв : МНАУ, 2016. - 13 с.
Короткий огляд (реферат): У загальному балансі м’яса в Україні свинина займає друге місце. Основними її виробниками є великі і середні за обсягом виробництва комплекси і ферми. Більше 80% свинини виробляється на промислових комплексах. Ефективність виробництва на них у порівнянні зі звичайними фермами вища у 2-2,5 рази. Технологія виробництва продукції на них складається з ряду хронологічно і послідовно повторюваних або ритмічних процесів одержання, вирощування і відгодівлі тварин. Однак, переведення галузі свинарства на промислову основу призвело не лише до зниження витрат корму на одиницю продукції, високої продуктивності праці, продуктивності тварин, ефективності виробництва в цілому, але і виникнення ряду негативних чинників. Вони пов’язані з високою концентрацією, гіподинамією тварин тощо. Особливо негативно це впливає на репродуктивні функції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2602
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ремсвинки.pdf329,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.