Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2602
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛихач, Вадим Ярославович-
dc.contributor.authorLikhach, Vadym-
dc.contributor.authorЛихач, Анна Василівна-
dc.contributor.authorЛихач, Анна Васильевна-
dc.contributor.authorLikhach, Anna-
dc.contributor.authorЛуговий, Сергій Іванович-
dc.contributor.authorЛуговой, Сергей Иванович-
dc.contributor.authorLugovoy, Sergey-
dc.contributor.authorКрамаренко, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorКрамаренко, Сергей Сергеевич-
dc.contributor.authorKramarenko, Sergej-
dc.contributor.authorТопіха, Віра Сергіївна-
dc.contributor.authorТопиха, Вера Сергеевна-
dc.contributor.authorTopyha, Vera-
dc.date.accessioned2018-02-15T12:06:10Z-
dc.date.available2018-02-15T12:06:10Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationТехнологія вирощування ремонтних свинок на промислових комплексах : виробничо-практичні рекомендації / [В. С. Топіха, В. Я. Лихач, С. І. Луговий та ін.]. - Миколаїв : МНАУ, 2016. - 13 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2602-
dc.description.abstractУ загальному балансі м’яса в Україні свинина займає друге місце. Основними її виробниками є великі і середні за обсягом виробництва комплекси і ферми. Більше 80% свинини виробляється на промислових комплексах. Ефективність виробництва на них у порівнянні зі звичайними фермами вища у 2-2,5 рази. Технологія виробництва продукції на них складається з ряду хронологічно і послідовно повторюваних або ритмічних процесів одержання, вирощування і відгодівлі тварин. Однак, переведення галузі свинарства на промислову основу призвело не лише до зниження витрат корму на одиницю продукції, високої продуктивності праці, продуктивності тварин, ефективності виробництва в цілому, але і виникнення ряду негативних чинників. Вони пов’язані з високою концентрацією, гіподинамією тварин тощо. Особливо негативно це впливає на репродуктивні функції.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectосіменіння молодих свинокuk
dc.subjectскоростиглі свинкиuk
dc.subjectпізньостиглий молоднякuk
dc.subjectЖива масаuk
dc.titleТехнологія вирощування ремонтних свинок на промислових комплексахuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ремсвинки.pdf329,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.