Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/269
Назва: Технологія переробки зерна. Методичні рекомендації щодо самостійної роботи та тестового контролю знань студентів агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр»
Технология переработки зерна. Методические рекомендации по самостоятельной работы и тестового контроля знаний студентов агрономического факультета специальности 8.09010101 «Агрономия» ОКР «Магистр».
Technology grain processing. Guidelines on independent work and knowledge testing students Agronomy Faculty specialty 8.09010101 "Agronomy" OCD "Master".
Автори: Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Dudyak, Ivan
Ключові слова: технологія переробки зерна
борошно
комбікорм
помольні суміші
вихід круп
борошномельне виробництво
технология переработки зерна
мука
комбикорм
помольные смеси
выход круп
мукомольное производство
тhe technology of processing of grain
flour
feed
grinding the mixture
the yield of cereals
flour production
Дата публікації: 2013
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія переробки зерна : методичні рекомендації щодо самостійної роботи та тестового контролю знань студентів агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр» / І. Д. Дудяк. – Миколаїв : МНАУ, 2013. – 107 с.
Короткий огляд (реферат): Надано рекомендації щодо організації самостійної роботи та тестового контролю знань студентів агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр».
Даны рекомендации по организации самостоятельной работы и тестового контроля знаний студентов агрономического факультета специальности 8.09010101 «Агрономия» ОКР «Магистр».
The recommendations on the organization of independent work and knowledge testing students Agronomy Faculty specialty 8.09010101 "Agronomy" OCD "Master".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/269
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод. рек. ТПЗ сам. роб. та контролю знань студентів.pdf651,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.