Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2835
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorСтриха, Людмила Александровна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.date.accessioned2018-03-12T08:46:57Z-
dc.date.available2018-03-12T08:46:57Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2835-
dc.descriptionУ курсі лекцій викладено відомості про технологічне обладнання та описано технологію переробки мяса. Розглянуто сировину та допоміжні матеріали для виробництва мясних продуктів, особливості виготовлення напівфабрикатів. Розраховано на студентів, майбутніх фахівців в галузі тваринництва та харчової промисловостіuk
dc.description.abstractСтріха, Л. О. Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха, І. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 92 с.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk
dc.subjectпереробка м’ясаuk
dc.subjectнапівфабрикатиuk
dc.subjectм’ясні продуктиuk
dc.subjectтваринництвоuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.titleТехнологічне обладнання та технологія переробки м'ясаuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Striha_L.TOTPM_KL.pdf736,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.