Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-4 зі 4.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Фальсифікація молока. Що надходить на переробні підприємства?Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник; Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель; Nazarenko, Inna, scientific director; Малиновська, М. Д.; Malynovska, M.
2017Технології виготовлення м’ясопродуктов із птиціСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Котовенко, Г. В.; Kotovenko, G.
2017АВТОМАТИЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У ВИРОБНИЦТВІ КОНСЕРВОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель; Starodubets, Aleksey, scientific director; Татусько, А.С.
2017ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ВИМОГ ДСТУ ISO 17025:2006 ТА ДСТУ ISO 10012:2005 ВИПРОБУВАЛЬНИХ ЛАБОРАТОРІЙСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Бабіна, О. В.