Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2882
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorМамченко, В. Ю., науковий керівник-
dc.contributor.advisorМамченко, В. Ю., научный руководитель-
dc.contributor.advisorMamchenko, V., scientific director-
dc.contributor.authorВоронкова, І. О.-
dc.contributor.authorVoronkova, I.-
dc.date.accessioned2018-03-14T08:14:32Z-
dc.date.available2018-03-14T08:14:32Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2882-
dc.descriptionВоронкова І. О. Особливості виробництва молока в умовах ФГ «Острів -97» Радомишльського району Житомирської області / І. О. Воронкова // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 32-37.uk
dc.description.abstractУ статті розглянуто особливості годівлі та виробництва молока корів української чорно-рябої молочної породи в умовах фермерського господарства. Найкращими параметрами молочної продуктивності, серед обстежених корів, характеризуються тварини І дослідної групи (селекційного ядра). Їх надій за 305 днів лактації склав 6134 кг молока, вміст жиру в молоці 3,70 %, молочний жир – 229,7 кг, відносна молочність – 1078 кг.uk
dc.description.sponsorshipЖитомирський національний агроекологічний університетuk
dc.language.isootheruk
dc.subjectфермерське господарствоuk
dc.subjectособливості годівліuk
dc.subjectтехнологія виробництва молокаuk
dc.subjectвміст жиру в молоціuk
dc.subjectмолочний жирuk
dc.subjectвідносна молочністьuk
dc.subjectраціонuk
dc.subjectкорови української-чорно-рябої молочної породиuk
dc.titleОсобливості виробництва молока в умовах ФГ «Острів -97» Радомишльського району Житомирської областіuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal5.pdf523,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.