Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2909
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorНазаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorНазаренко, Инна Валериевна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorNazarenko, Inna, scientific director-
dc.contributor.authorЛещенко, В. В.-
dc.contributor.authorLeshchenko, V.-
dc.date.accessioned2018-03-14T12:24:13Z-
dc.date.available2018-03-14T12:24:13Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2909-
dc.descriptionЛещенко В. В. Аналіз технології виробництва йогурту резервуарним способом / В. В. Лещенко // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 134-140.uk
dc.description.abstractДосліджено етапи виробництва йогурту резервуарним способом. Проведено аналіз фізико-хімічних, мікробіологічних та органолептичних показників виготовленого продукту. Встановлено, що продукція відповідає всім вимогам стандарту.uk
dc.description.sponsorshipМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.language.isootheruk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectказеїнuk
dc.subjectбактеріїuk
dc.subjectзаквашуванняuk
dc.titleАналіз технології виробництва йогурту резервуарним способомuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal21.pdf444,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.