Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3059
Назва: Сутність і складові продовольчої безпеки держави
Інші назви: The essence and components of food safety of the state
Автори: Вишневська, Ольга Миколаївна, науковий керівник
Вишневская, Ольга Николаевна, научный руководитель
Vishnevskaya, Olga, scientific director
Човага, Сергій Володимирович
Човага, Сергей Владимирович
Chovaga, Sergiy
Ключові слова: продовольча безпека
продукти харчування
достатність споживання продукції
food safety
foodstuffs
sufficientness of consumption of products
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Човага С. В. Сутність і складові продовольчої безпеки держави [Електронний ресурс] / С. В. Човага // Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання: національні, глобалізаційні та євроінтеграційні аспекти : матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Миколаїв, 23-25 листопада 2016 року. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – С. 109-112.
Короткий огляд (реферат): Обумовлено сутність, складові й особливості забезпечення продовольчої безпеки держави, передумови кількісного і якісного наповнення ринку продуктами харчування з урахуванням потенційної платоспроможності населення. Виявлено вплив імпортної залежності у наповненні ринку продуктами харчування. Зазначено зв’язок із нормами споживання продуктів харчування на душу населення.
Is due to the nature, components and features to ensure food security, conditions of quantitative and qualitative content of the food market in view of the potential solvency of the population. The influence of import dependence in filling food market. Indicated connection with the norms of food consumption per capita.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3059
Розташовується у зібраннях:Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання - 2016
Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
abstracts2016-11-25-32.pdf470,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.