Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3148
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПатрєва, Людмила Семенівна-
dc.contributor.authorПатрева, Людмила Семеновна-
dc.contributor.authorPatreva, Ludmila-
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Анатольевна-
dc.contributor.authorKoval, Olga-
dc.date.accessioned2018-04-05T08:48:53Z-
dc.date.available2018-04-05T08:48:53Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 073 - "Менеджмент" заочної форми навчання / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 39 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3148-
dc.description.abstractМета дисципліни – підготовка висококваліфікованих кадрів економічних спеціальностей, які б досконало знали технологію виробництва продукції тваринництва, вміло застосовували її у практиці з мінімальними витратами кормів та затратами праці.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectвиди продукції тваринництваuk
dc.subjectбіологічні особливості тваринuk
dc.subjectметоди селекціїuk
dc.subjectрозведення тваринuk
dc.subjectвідтворення тваринuk
dc.subjectутримання тваринuk
dc.subjectконтроль продукції тваринництваuk
dc.titleТехнологія виробництва продукції тваринництваuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia_vyrobnytstva_produktsii_tvarynnytstva.pdf239,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.