Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3165
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНеклеса, А. І.-
dc.contributor.authorNeklesa, A.-
dc.date.accessioned2018-04-06T07:28:31Z-
dc.date.available2018-04-06T07:28:31Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationНеклеса А. І. Подолання диспаритету цін в хлібопекарських підприємствах [Электронный ресурс] / А. І. Неклеса // Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання: національні, глобалізаційні та євроінтеграційні аспекти : матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Миколаїв, 23-25 листопада 2016 року. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – С. 193-195.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3165-
dc.description.abstractВисвітлюється використання методу однорідних секцій, який є значним досягненням у розвитку методів калькулювання собівартості продукції у світовій практиці.uk
dc.description.abstractReveals the use of homogeneous sections method, which is a significant achievement in the development of methods of calculation of production costs in the world.-
dc.description.sponsorshipПолтавська державна аграрна академія-
dc.language.isootheruk
dc.subjectметод однорідних секційuk
dc.subjectпрямі витратиuk
dc.subjectнепрямі витратиuk
dc.subjectкалькулюванняuk
dc.subjecthomogeneous sections methoduk
dc.subjectdirect costsuk
dc.subjectindirect costs calculationuk
dc.titleПодолання диспаритету цін в хлібопекарських підприємствахuk
dc.title.alternativeOvercoming disparity in prices for bakeriesuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання - 2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
abstracts2016-11-25-56.pdf362,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.