Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3212
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНікончук, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorНикончук, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorNikonchuk, Nataliya-
dc.date.accessioned2018-04-20T06:45:28Z-
dc.date.available2018-04-20T06:45:28Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationНікончук Н.В.. Технологія переробки винограду [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. ф-ту агротехнологій денної форми навч. напряму підготовки 8.09010101 "Агрономія" спец. "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва" / Нікончук Н.В. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 84 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3212-
dc.description.abstractУ курсі лекцій майбутнім спеціалістам агрономічного профілю спеціалізації "Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва" викладено основні поняття про виноград, як сировину для промислової переробки, основних технологічних процесах виробництва різних типів виноградних вин, безалкогольних продуктів, комплексне використання вторинної сировини і відходів виробництва, контроль якості продукції.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectвиноградарствоuk
dc.subjectтехнологія переробкиuk
dc.subjectконтроль якостіuk
dc.subjectвиноробствоuk
dc.titleТехнологія переробки виноградуuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nikonchuk_N.TPV_KL.pdf596,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.