Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3228
Назва: Біологічні основи кормовиробництва
Автори: Панфілова, Антоніна Вікторівна
Панфилова, Антонина Викторовна
Panfilova, Antonina
Ключові слова: кормовиробництво
біологічні основи
аграрне виробництво
тваринництво
заготівля кормів
сільське господарство
Дата публікації: 2014
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Панфілова, А. В. Біологічні основи кормовиробництва [Електронний ресурс] : курс лекцій / А. В. Панфілова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 33 с.
Короткий огляд (реферат): Кормовиробництво як галузь аграрного виробництва має забезпечувати тваринництво достатньою кількістю якісних, збалансованих за вмістом поживних речовин кормів. Основні напрями розвитку цієї галузі — інтенсифікація польового і лучного кормовиробництва на основі прогресивних технологій вирощування кормових культур, заготівлі та зберігання кормів, поліпшення їх структури і якості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3228
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Panfilova_A.BOK_KL.pdf426,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.