Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3279
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПанфілова, Антоніна Вікторівна-
dc.contributor.authorПанфилова, Антонина Викторовна-
dc.contributor.authorPanfilova, Antonina-
dc.date.accessioned2018-04-24T06:52:23Z-
dc.date.available2018-04-24T06:52:23Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПанфілова, А. В. Технологія заготівлі, зберігання та переробки кормів [Електронний ресурс] : курс лекцій / А. В. Панфілова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 39 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3279-
dc.description.abstractЗернові кормові культури — основне джерело високоякісної сировини для виробництва концентратних комбінованих кормів. У кормовому балансі господарства, яке має всі основні види поголів'я тварин і частково птицю, концентровані корми становлять до ЗО %.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectкормові культуриuk
dc.subjectзберігання кормівuk
dc.subjectпереробкаuk
dc.subjectтехнологія заготівліuk
dc.subjectкормовиробництвоuk
dc.subjectсільське господарствоuk
dc.titleТехнологія заготівлі, зберігання та переробки кормівuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Panfilova_A.TZZPK_KL.pdf487,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.