Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3501
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКаращук, Лариса Миколаївна-
dc.contributor.authorКаращук, Лариса Николаевна-
dc.contributor.authorKarashchuk, Larisa-
dc.contributor.authorКонотопчик, В’ячеслав Юрійович-
dc.contributor.authorКонотопчик, Вячеслав Юрьевич-
dc.contributor.authorKonotopchyk, Vyacheslav-
dc.date.accessioned2018-05-07T12:24:45Z-
dc.date.available2018-05-07T12:24:45Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКаращук Л. М. Організаційна культура підприємств громадського харчування за методикою Ю. Г. Семенова / Л. М. Каращук, В. Ю. Конотопчик // Науковий вісник МНУ ім. В. О. Сухомлинського. Економічні науки. - 2015. - № 2 (5) - С. 62-68.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3501-
dc.description.abstractКолективи підприємств вимушені злагоджено та вчасно реагувати на виклики зовнішнього середовища, інтегруючи зусилля, знання та дії всіх співробітників підприємства. Своєрідним клеєм, який утримує організацію разом, стимулює працівників вступати в організацію та працювати в ній є організаційна культура. З метою стимулювання емпіричного, порівняльного дослідження організаційної культури, ми наводимо наше власне дослідження організаційної культури підприємств громадського харчування з використанням методики Ю Г. Семенова. Отримані результати дозволяють розробити програму впровадження організаційних змін через зміну організаційної культури.uk
dc.description.abstractКоллективы предприятий вынуждены согласовано и своевременно реагировать на вызовы внешней среды, интегрируя усилия, знания и действия всех сотрудников предприятия. Своеобразным клеем, который удерживает организацию вместе, стимулирует работников вступать в организацию и работать в ней, является организационная культура. С целью стимулирования эмпиричного, сравнительного исследования организационной культуры, мы приводим наше собственное исследование организационной культуры предприятий общественного питания с использование методики Ю Г. Семенова. Полученные результаты позволяют разработать программу внедрения организационных изменений через изменений организационной культуры.-
dc.description.abstractPersonnel of various companies have to provide coordinated and timely response to external challenges, integrating the efforts, knowledge and actions of all employees. Organizational culture serves as a sort of a "glue" that keeps a company coherent and stimulates job seekers to join it and work there. In order to stimulate an empirical, comparative study of organizational culture, we offer an original study of organizational culture of public food service establishments based on Y.G. Semenov’s methodology. The results of our study help develop a program of implementing organizational changes by changing organizational culture.-
dc.language.isootheruk
dc.subjectорганізаційна культураuk
dc.subjectпідприємства громадського харчуванняuk
dc.subjectметодика Ю. Г. Семеноваuk
dc.subjectтрудова діяльністьuk
dc.subjectорганизационная культураuk
dc.subjectпредприятия общественного питанияuk
dc.subjectметодика Ю. Г.Семеноваuk
dc.subjectтрудовая деятельностьuk
dc.subjectorganizational cultureuk
dc.subjectpublic food service establishmentsuk
dc.subjectY.G. Semenov’s methodologyuk
dc.subjectlabor activityuk
dc.titleОрганізаційна культура підприємств громадського харчування за методикою Ю. Г. Семеноваuk
dc.title.alternativeОрганизационная культура предприятий общественного питания по методике Ю. Г. Семеноваuk
dc.title.alternativeA study of organizational culture of public food service establishment based on Y. G. Semenov’s methodologyuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
selection(4).pdf747,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.