Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3650
Назва: Збільшення зерновиробництва на півдні Степу України за зміни клімату
Інші назви: Увеличение зернопроизводства на юге Степи Украины за изменения климата
Increase of grain production in the south of the Ukrainian steppe for climate change
Автори: Гамаюнова, Валентина Василівна
Гамаюнова, Валентина Васильевна
Gamayunova, Valentina
Смірнова, Ірина Вікторівна
Смирнова, Ирина Викторовна
Smirnova, Irina
Литовченко, Андрій Олександрович
Литовченко, Андрей Александрович
Litovchenko, Andriy
Ключові слова: пшениця озима
фон живлення
сорти
розрахункова доза добрив
урожайність
клейковина
білок
пшеница озимая
фон питания
сорта
расчетная доза удобрений
урожайность
клейковина
белок
winter wheat
background power
varieties
estimated dose of fertilizer
productivity
gluten
protein
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Гамаюнова В. Збільшення зерновиробництва на півдні Степу України за зміни клімату / В. Гамаюнова, І. Смірнова, А. Литовченко // Актуальні питання сучасних технологій вирощування сільськогосподарських культур в умовах змін клімату : збірник наукових праць всеукр. наук.-практ. конф. Тернопіль : Крок, 2017. – С. 63-67.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень урожайності та якості зерна сортів пшениці озимої залежно від мінерального живлення, зокрема за вмістом сирої клейковини та білка.
В статье приведены результаты исследований урожайности и качества зерна сортов пшеницы озимой в зависимости от минерального питания, в часности по содержанию сырой клейковины и белка.
The results of research productivity and quality of winter wheat depending on mineral nutrition, and a summary of indicators yield, wet gluten content and protein.
В статье приведены результаты исследований урожайности и качества зерна сортов пшеницы озимой в зависимости от минерального питания, в часности по содержанию сырой клейковины и белка.
The results of research productivity and quality of winter wheat depending on mineral nutrition, and a summary of indicators yield, wet gluten content and protein.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3650
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Smirnova_Gamayunova_2017.pdf205,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.