Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3737
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбенко, Олена Андріївна-
dc.contributor.authorГорбенко, Елена Андреевна-
dc.contributor.authorGorbenko, Elena-
dc.contributor.authorНоринський, Олексій Ігорович-
dc.contributor.authorНоринский, Алексей Игоревич-
dc.contributor.authorNorinskiy, Oleksiy-
dc.contributor.authorКім, Наталія Ігорівна-
dc.contributor.authorКим, Наталия Игоревна-
dc.contributor.authorKim, Nataliya-
dc.date.accessioned2018-05-24T07:24:38Z-
dc.date.available2018-05-24T07:24:38Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationТехнологія переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "Магістр" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної та заочної форм навчання / уклад. : О.А. Горбенко, Н. І. Кім, О.І. Норинський. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 34 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3737-
dc.description.abstractВажливим елементом агропромислового комплексу України є галузі, які забезпечують зберігання та перероблення сільськогосподарської продукції. Від ступеня їх розвитку, технічного оснащення, досконалості економічних зв’язків з сільськогосподарським виробництвом, розміщення споживачів значною мірою залежить раціональне використання продукції рослинництва і тваринництва, рівень забезпеченості потреб населення у продуктах харчування.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectзернова масаuk
dc.subjectСипучість зернової масиuk
dc.subjectстрок зберігання зернаuk
dc.subjectспоживчі властивостіuk
dc.titleТехнологія переробки сільськогосподарської продукціїuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia pererobky silskohospodarskoi produktsii.pdf315,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.