Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3754
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаркова, Наталія Валентинівна-
dc.contributor.authorМаркова, Наталья Валентиновна-
dc.contributor.authorMarkova, Nataliya-
dc.date.accessioned2018-05-25T08:03:29Z-
dc.date.available2018-05-25T08:03:29Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва рослинних кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. до проведення навчальної практики для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. Н. В. Маркова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 64 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3754-
dc.description.abstractОсновною метою навчальної практики «Технологія виробництва рослинних кормів» є вивчення основ сучасних технологій заготівлі рослинних кормів, вибір оптимальних варіантів для конкретних природних та господарських умов з метою збільшення виробництва і покращення якості кормів та підвищення ефективності галузі тваринництва.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectкормові рослиниuk
dc.subjectбагаторічні злаковіuk
dc.subjectвегетація рослинuk
dc.subjectКоренебульбоплодиuk
dc.subjectКормова базаuk
dc.subjectГрубі кормиuk
dc.titleТехнологія виробництва рослинних кормівuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia vyrobnytstva roslynnykh kormiv.pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.