Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3938
Назва: Виноградарство
Автори: Самойленко, Микола Олександрович
Samoylenko, Mykola
Дробітько, Антоніна Вікторівна
Drobitko, Antonina
Ключові слова: виноградарство
культивування
сільськогосподарські культури
виноробство
сільськогосподарське виробництво
сорти винограду
Дата публікації: 2015
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Виноградарство [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання контрольних робіт студ. заоч. форми навчання напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" освітнього ступеня "Бакалавр" / уклад. М. О. Самойленко, А. В. Дробітько. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 39 с.
Короткий огляд (реферат): Значення виноградарства загальновідомо: забезпечення населення свіжим і сушеним виноградом, а виноробну, консервну і кондитерську промисловість ― сировиною.Безумовно, виноградарство відноситься до числа найбільш інтенсивних і складних галузей сільськогосподарського виробництва, що вимагають специфічної технології, системи машин і робочої сили певної кваліфікації. У зв'язку з цим великого значення набуває підготовка кваліфікованих кадрів по догляду за насадженнями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3938
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Samoylenko_M.Vynogradarstvo_Kontr.pdf378,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.