Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4068
Назва: Аналіз технологічного процесу виробництва томатного соку
Автори: Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник
Горбенко, Елена Андреевна, научный руководитель
Gorbenko, Elena, scientific director
Палій, М. М.
Paliy, M.
Кондрацький, В. А.
Kondratsʹkyy, V.
Ключові слова: переробка томатів
переробка томатної сировини
схема переробки
tomatoes
processing of tomatoes
chipping machines
constructive solution for separating juice
vegetable raw materials
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Палій М. М. Аналіз технологічного процесу виробництва томатного соку / М. М. Палій, В. А. Кондрацький ; наук. кер. О. А. Горбенко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 30-ї студентської науково-теоретичної конференції, м. Миколаїв 28 - 30 березня 2018 р / Міністерство освіти і науки України; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв: МНАУ, 2018. – С. 19-21.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано відомі технологічні схеми переробки томатів і складено загальну технологічну схему переробки томатної сировини. Вивчено конструкції подрібнювальних машин і запропоновано конструктивне рішення машини для відокремлення соку з плодоовочевої сировини.
There are analyzed the technological schemes of processing of tomatoes an. It is studied the design of chipping machines and proposed a constructive solution for separating juice from fruit and vegetable raw materials.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4068
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
30 Студ коф_2018_07.pdf664,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.