Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4184
Назва: Обгрунтування вибору технологічної схеми переробки плодової та томатної сировини
Автори: Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник
Gorbenko, Elena, scientific director
Кім, Наталія Ігорівна, науковий керівник
Kim, Nataliya, Nataliya, scientific director
Кушніренко, С. М.
Стрельченко, І. В.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кушніренко С. М. Обгрунтування вибору технологічної схеми переробки плодової та томатної сировини / С. М. Кушніренко, І. В. Стрельченко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 28-ї студентської науково-теоретичної конференції, 23 - 25 березня 2016 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. - С. 105-107.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано відомі технологічні схеми переробки плодової та томатної сировини і складено загальну технологічну схему переробки плодової та томатної сировини, яка дозволяє скоротити технологічні операції за рахунок виконання операції подрібнення і протирання однією машиною.
Analyzed the known technological schemes of processing tomato fruit and raw and prepared a general technological scheme of processing tomato fruit and raw materials, which reduces the manufacturing operations through the operation of grinding and rubbing one machine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4184
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кушніренко-28 Студ коф_2016.pdf334,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.