Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4239
Назва: Обґрунтування оптимальних строку сівби і норми висіву пшениці озимої в умовах південного Степу України
Автори: Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Dudyak, Ivan
Ткач, А. Ю.
Єрмолаєва, О. І.
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Дудяк І. Д. Обґрунтування оптимальних строку сівби і норми висіву пшениці озимої в умовах південного Степу України / І. Д. Дудяк, А. Ю. Ткач, О. І. Єрмолаєва // Інноваційні технології в рослинництві : матеріали наукової інтернет-конференції, м. Кам'янець-Подільський, 15 травня 2018 р. / Подільський державний аграрно-технічний університет ; Миколаївський національний аграрний університет. - С. 74-76.
Короткий огляд (реферат): В Україні пшениця озима – основна продовольча культура. Пояснюється це тим, що в її зерні багато білків та інших цінних речовин, необхідних для нормального розвитку організму людини. Пшеничне борошно широко використовується в хлібопекарській і кондитерській промисловостях. Пшеничний хліб характеризується високими смаковими і поживними властивостями. Висока засвоюваність хліба пов'язана з особливостями його хімічного складу і сприятливими властивостями його речовин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4239
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
74-76- Матеріали наукової інтернет-конференції.pdf233 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.