Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4239
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудяк, Іван Дмитрович-
dc.contributor.authorДудяк, Иван Дмитриевич-
dc.contributor.authorDudyak, Ivan-
dc.contributor.authorТкач, А. Ю.-
dc.contributor.authorЄрмолаєва, О. І.-
dc.date.accessioned2018-06-20T09:01:29Z-
dc.date.available2018-06-20T09:01:29Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationДудяк І. Д. Обґрунтування оптимальних строку сівби і норми висіву пшениці озимої в умовах південного Степу України / І. Д. Дудяк, А. Ю. Ткач, О. І. Єрмолаєва // Інноваційні технології в рослинництві : матеріали наукової інтернет-конференції, м. Кам'янець-Подільський, 15 травня 2018 р. / Подільський державний аграрно-технічний університет ; Миколаївський національний аграрний університет. - С. 74-76.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4239-
dc.description.abstractВ Україні пшениця озима – основна продовольча культура. Пояснюється це тим, що в її зерні багато білків та інших цінних речовин, необхідних для нормального розвитку організму людини. Пшеничне борошно широко використовується в хлібопекарській і кондитерській промисловостях. Пшеничний хліб характеризується високими смаковими і поживними властивостями. Висока засвоюваність хліба пов'язана з особливостями його хімічного складу і сприятливими властивостями його речовин.uk
dc.language.isootheruk
dc.titleОбґрунтування оптимальних строку сівби і норми висіву пшениці озимої в умовах південного Степу Україниuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
74-76- Матеріали наукової інтернет-конференції.pdf233 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.