Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4332
Назва: Аналітична хімія
Автори: Ісаєва, Віра Володимирівна
Isaieva, Vira
Ключові слова: Хімічна рівновага
Окисно-відновні процеси
Класифікація аніонів
Ацидиметрія
Йодометрія
Перманганатометрія
Дихроматометрія
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Аналітична хімія [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / В. В. Ісаєва. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 54 с.
Короткий огляд (реферат): Мета курсу „Аналітична хімія” – ознайомити здобувачів вищої освіти з теоретичними основами сучасної аналітичної хімії, особливостями хімічних реакцій, методами визначення і розділення речовин, показати їх можливості й обмеження. При вивченні аналітичної хімії необхідно сформувати у здобувачів вищої освіти чіткі уявлення про предмет і особливості цієї науки як області наукового пізнання, зв’язки з іншими науками і практичну значимість. Крім цього, необхідно підкреслити провідну роль вимірювань в аналітичній хімії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4332
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analitychna khimiia.pdf366,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.