Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4348
Назва: Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів
Автори: Мельник, Володимир Олександрович
Мельник, Владимир Александрович
Melnik, Vladimir
Дуднік, Тетяна Валеріївна
Dudnik, Tetiana
Ключові слова: Визначення свіжості м’яса
Бактеріологічне дослідження м’яса
Використання м’яса
Санітарно-гігієнічні вимоги
Мікрофлора м’ясних консервів
якість м’яса
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до лабораторних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. : В. О. Мельник, Т. В. Дуднік. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 64 с.
Короткий огляд (реферат): Метою навчальної дисципліни «Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів» є формування у майбутніх фахівців глибоких теоретичних знань і практичних навичок з питань систематики, морфології, фізіології, індикації та ідентифікації мікроорганізмів, які впливають на якість та показники безпеки м’яса і м’ясних продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4348
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mikrobiolohiia miasa.pdf548,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.