Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4385
Назва: Зберігання та контроль якості кормів
Автори: Кравченко, Олена Олександрівна
Кравченко, Елена Александровна
Kravchenko, Helen
Ключові слова: оцінка кормів
Стандартизація кормів
зелені корми
зберігання силосу
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Зберігання та контроль якості кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійної роботи здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. О. О. Кравченко. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 96 с.
Короткий огляд (реферат): Самостійна робота студентів над курсом дисципліни «Зберігання та контроль якості кормів» передбачає вивчення теоретичного курсу за конспектами лекцій та опрацювання основної і додаткової літератури, підготовки до захисту практичних завдань, опрацювання матеріалів поточного видання зоотехнічної та спеціальної літератури вітчизняних та зарубіжних авторів за рекомендацією викладача. Тематика планових самостійних занять для студентів відповідає типовій програмі з дисципліни «Зберігання та контроль якості кормів» для вищих аграрних закладів освіти IIІ–IV рівнів акредитації напрямку підготовки 6.090102 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо- кваліфікаційного рівню «Бакалавр», затвердженої Департаментом аграрної освіти та науки Міністерства АПК України 17 березня 2006 року.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4385
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zberihannia ta kontrol yakosti kormiv.pdf349,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.