Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/452
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбенко, Олена Андріївна-
dc.contributor.authorГорбенко, Елена Андреевна-
dc.contributor.authorGorbenko, Elena-
dc.contributor.authorЧебан, Олександр Якович-
dc.contributor.authorЧебан, Александр Яковлевич-
dc.contributor.authorCheban, Alexandr-
dc.date.accessioned2013-08-19T13:20:12Z-
dc.date.available2013-08-19T13:20:12Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citation1. Горбенко О. А. Результати експериментальних досліджень щодо визначення чинників впливу на технологічний процес переробки томатів / О. А. Горбенко, О. Я. Чебан // Вісник аграрної науки Причорномор’я. - 2009. – Вип. 3 (50). - С. 221-227.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/452-
dc.description.abstractВ статті описано конструктивне рішення машини, яка може входити в комплекс технологічного обладнання для переробки томатної сировини. Використано теорії планування експерименту, що дозволило визначити основні чинники, що мають вплив на оптимізацію технологічного процесу подрібнення і протирання плодоовочевої сировини.ru
dc.description.abstractВ статьи описаны конструктивное решение машины, которая может входить в комплекс технологического оборудования для переработки томатного сырья. Использованы теории планирования эксперимента, которое разрешило определить основные факторы, которые имеют влияние на оптимизацию технологического процесса измельчения и протирание овощного сырья.-
dc.description.abstractThe paper describes the design solution machine, which can be part of a complex technological equipment for processing of raw tomato. Used the theory of experimental design, which allowed to identify the main factors that have an influence on the optimization process grinding and rubbing vegetable raw.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський державний аграрний університетru
dc.subjectтехнологічна лініяru
dc.subjectподрібненняru
dc.subjectпротиранняru
dc.subjectоптимізаціяru
dc.subjectпульпаru
dc.subjectбич — решетоru
dc.subjectтехнологічний процесru
dc.subjectвологість масиru
dc.titleРезультати експериментальних досліджень щодо визначення чинників впливу на технологічний процес переробки томатівru
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2009. - Вип. 3 (50).
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Статья_Горбенко_Чебан_Весник_МДАУ.pdf224,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.