Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4645
Назва: Зберігання та контроль якості кормів
Автори: Кравченко, Олена Олександрівна
Кравченко, Елена Александровна
Kravchenko, Helen
Ключові слова: корми
якість кормів
зберігання кормів
стандартизація кормів
продукція тваринництва
кормовиробництво
Дата публікації: 2015
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Зберігання та контроль якості кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. для самост. вивчення студ. денної форми навч. напряму підгот. 6.090102 - "ТВППТ" / уклад. О. О. Кравченко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 16 с.
Опис: Самостійна робота студентів над курсом дисципліни «Зберігання та контроль якості кормів» передбачає вивчення теоретичного курсу за конспектами лекцій та опрацювання основної і додаткової літератури, підготовки до захисту практичних завдань, опрацювання матеріалів поточного видання зоотехнічної та спеціальної літератури вітчизняних та зарубіжних авторів за рекомендацією викладача
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4645
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kravchenko_O.Zberig_ta_kontrol_Samost.pdf197,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.