Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4695
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНаконечна, Тетяна Віталіївна-
dc.contributor.authorНаконечна, Татьяна Витальевна-
dc.contributor.authorNakonechna, Tatyana-
dc.date.accessioned2018-10-10T08:00:09Z-
dc.date.available2018-10-10T08:00:09Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМікробіологія м'яса та м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до самост. вивчення дисц. та тематики контр. робіт для студ. заоч. форми навч. освітньої спец. 8.09010201-"ТВППТ" / уклад. Т. В. Наконечна. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 64 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4695-
dc.description«Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів» – навчальна дисципліна, що формує фахівця з виробництва та переробки м'яса. Неможливо стати кваліфікованим технологом з виробництва м'яса і м'ясних продуктів без чіткої уяви про основні біологічні властивості мікроорганізмів та сутність обумовлених ними процесів.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectпереробка м'ясаuk
dc.subjectмікробіологія м'ясаuk
dc.subjectм'ясні продуктиuk
dc.subjectякість м'ясних продуктівuk
dc.subjectпоказники безпекиuk
dc.subjectветеринарно-санітарні вимогиuk
dc.titleМікробіологія м'яса та м'ясних продуктівuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nakonechna_T.MMMP_Samost.pdf584,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.