Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorСтриха, Людмила Александровна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.date.accessioned2018-10-30T12:22:06Z-
dc.date.available2018-10-30T12:22:06Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТехнологічне обладнання та технологія переробки м'яса [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практ. робіт студ. спец. 8.09010201-"ТВППТ" / уклад. Л. О. Стріха. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 39 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796-
dc.descriptionНавчальна дисципліна «Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса» передбачає засвоєння теоретичних положень та закріплення практичних навичок з питань раціонального використання м'ясної сировини та ефективного використання технологічних процесів, засобів з метою виготовлення високоякісної готової продукції. Це дозволить забезпечити дотримання технологій переробки м’ясної продукції у відповідності до державних стандартів.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk
dc.subjectпереробка м'ясаuk
dc.subjectякісна продукціяuk
dc.subjectпереробка т азберіганняuk
dc.subjectметодологія прогнозуванняuk
dc.subjectконтроль якостіuk
dc.titleТехнологічне обладнання та технологія переробки м'ясаuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Striha_L.TOTPM_Prakt.pdf1,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.