Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4802
Назва: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва
Автори: Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Dudyak, Ivan
Ключові слова: рослинництво
зберігання і переробка
зерно
комбікорми
організація виробництва
післязбиральна обробка
Дата публікації: 2015
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 1 [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання лаб. занять студ. денної та заочної форм навч. напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" / уклад. І. Д. Дудяк. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 95 с.
Опис: Комплекс організаційних заходів щодо зберігання і переробки сільськогосподарської продукції ще донедавна здійснювала єдина державна система заготівель. Зокрема, товарне зерно зберігали виключно на державних хлібоприймальних пунктах, які постачали його великим підприємствам з виробництва борошна, крупів, пива, олії, комбікормів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4802
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dudiak_I.TZPPR_Lab.pdf664,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.