Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4844
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХомик, О. В.-
dc.contributor.authorKhomik, O.-
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.date.accessioned2018-11-15T07:49:49Z-
dc.date.available2018-11-15T07:49:49Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСтріха Л. О. Органолептична оцінка варених ковбас, виготовлених за технологією одного фаршу / Л. О. Стріха, О. В. Хомик // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2016. – Вип. 7 (30). – С. 194-196.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4844-
dc.description.abstractУ статті викладено результати досліджень показників органолептичної оцінки варених ков- бас, виготовлених за технологією одного фаршу. Доведено низький рівень показників мінливості органолептичної оцінки ковбас, виготовлених за технологією одного фаршу.uk
dc.description.abstractИзложены результаты исследований качественных и количественных показателей вареных колбас производимых при различных способах приготовления фарша и влияние параметров технологических процессов приготовления фарша на количественные и качественные показатели колбас.-
dc.description.abstractThe results of researches of qualitative and quantitative indices of cooked sausages produced at different methods of ground preparation and influence of parameters of technological processes of minced meat preparation on quantitative and qualitative indicators of sausages are presented.-
dc.language.isootheruk
dc.subjectорганолептичні показникиuk
dc.subjectварені ковбасиuk
dc.subjectзовнішній виглядuk
dc.subjectконсистенціяuk
dc.subjectзапахuk
dc.subjectсоковитістьuk
dc.subjectпоказник мінливостіuk
dc.subjectорганолептические показателиuk
dc.subjectвареные колбасыuk
dc.subjectвнешний видuk
dc.subjectконсистенцияuk
dc.subjectпоказатель изменчивостиuk
dc.subjectorganoleptic characteristicsuk
dc.subjectcooked sausageuk
dc.subjectappearanceuk
dc.subjecttextureuk
dc.subjectaromauk
dc.subjectjuicinessuk
dc.subjectindex volatility.uk
dc.titleОрганолептична оцінка варених ковбас виготовлених за технологією одного фаршуuk
dc.titleОрганолептической оценки вареных колбас, изготовленным по технологии одного фарша-
dc.titleOrganoleptic assessment of varnish kobbas manufactured by technology of one carcass-
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vsna_tvar_2016_7_34.pdf961,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.