Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4848
Назва: Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії
Technology improvement of meat semi-finished products on processing line
Технология производства мясных полуфабрикатов на специализированной линии
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Сморочинський, Олександр Михайлович
Smorochynskiy, O.
Ващенко, О. І.
Vashchenko, O.
Сморочинский, Александр Михайлович
Ключові слова: технологія
виробництво
м’ясні напівфабрикати
фізико- хімічні показники
рентабельність
technology
production
meat semi-finished products
physicochemical indicators
profitability
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії / О. М. Сморочинський, О. І. Петрова, Л. О.Стріха, О. І. Ващенко // Таврійський науковий вісник. – 2018. – Вип. 100. – С. 188-194.
Короткий огляд (реферат): В статті викладено результати аналізу сучасної технології виробництва мясних напівфабрикатів – млинців на високопродуктивній спеціалізованій лінії. Експериментальними дослідженнями встановлені оптимальні параметри технологічного процесу и фізико-хімічні показники готової продукції. Рівень рентабельності виробництво даного ассортименту напівфабрикатів вище 20%.
The article outlines the analysis results of the modern technology of meat semifinished products – pancakes on highly-productive processing line. The experimental studies have determined the optimal parameters of technology process and physicochemical indicators of finished products. The profitability level of these meat semi-finished products processing exceeds 20%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4848
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття. Сморочинський ХДАУ 2018.pdf197,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.