Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5026
Назва: Технологія виробництва продукції аквакультури
Автори: Данильчук, Галина Анатоліївна
Danylchuk, Galina
Ключові слова: Розтин риби
Зовнішня будова
топографія внутрішніх органів риб
удобрення ставів
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції аквакультури [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторно-практичних занять здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 80 с.
Короткий огляд (реферат): Дисципліна “Технологія виробництва продукції аквакультури” є складовою частиною підготовки інженерів-технологів, а її значення в сучасних умовах господарювання стає значно вагомішим. Сьогодні, в умовах переходу аграрного комплексу держави до ринкових відносин, виключне значення набуває раціональне використання земельних і водних ресурсів. Україна має родючу землю, але на значних площах її родючість може бути реалізована виключно за умов наявності відповідної кількості вологи, що викликало до життя сучасної системи зрошувального землеробства, які включають канали, малі і середні водосховища. Ці водні об’єкти господарювання розташовані на землях сільськогосподарських угідь різних форм власності. Вони мають певний, в ряді випадків високий біопродукційний потенціал, який може бути використаний для виробництва товарної риби високої якості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5026
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya vyrobnytstva produktsiyi akvakul'tury.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.