Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5028
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалиниченко, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorKalinichenko, Galina-
dc.date.accessioned2018-12-20T12:57:26Z-
dc.date.available2018-12-20T12:57:26Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції вівчарства [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення практичних занять здобувачами вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. Г. І. Калиниченко. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 32 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5028-
dc.description.abstractПроцес виробництва продукції вівчарства складний. Він включає послідовність технологічних процесів, які складаються з різних операцій – годівлі та утримання овець в зимовий та літній періоди, відтворення стада, стрижки, нагулу та відгодівлі тварин. Відповідно до прийнятої технології розробляються плани племінної роботи та ветеринарних заходів. Тому, технолог виробництва продукції вівчарства повинен добре знати структуру процесу виробництва, сутність та складність кожної операції. Ці знання дадуть йому змогу зі значним економічним ефектом застосовувати засоби механізації, нове, сучасне обладнання, домагатися підвищення продуктивності праці кожного працівника галузі вівчарства. Крім того, технолог повинен вміти розраховувати, моделювати виконання кожного виробничого процесу, що дозволить йому успішно вирішувати поставленні перед ним завдання.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectРозрахунок виходу вовниuk
dc.subjectпотреба у воді та підстилціuk
dc.subjectвиход гноюuk
dc.subjectструктури стада овецьuk
dc.titleТехнологія виробництва продукції вівчарстваuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya vyrobnytstva produktsiyi vivcharstva.pdf402,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.