Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5040
Назва: Годівля тварин і технологія кормів
Автори: Дехтяр, Юрій Франкович
Dehtyar, Jurij
Ключові слова: Визначення норм годівлі корів
Аналіз раціонів корів
Теоретичний аспект
різноманітність кормів
годівля тварин
норми годівлі
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Годівля тварин і технологія кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання курсового проекту для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" мпеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. Ю. Ф. Дехтяр. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 75 с.
Короткий огляд (реферат): Повноцінна, збалансована годівля тварин в значній мірі дає можливість уникнути багаточисельних захворювань, які викликаються дефіцитом основних поживних і мінеральних речовин, а також вітамінів; підвищити імунний статус організму, забезпечити необхідний рівень відтворювання і реалізацію генетично обумовленого рівня їх продуктивності. Необхідність збільшення виробництва продукції тваринництва потребує значного підвищення продуктивності сільськогосподарських тварин. Саме тому це викликало необхідність у розробці деталізованих норм годівлі тварин, якими передбачено враховувати значну кількість показників, які характеризують енергетичну, протеїнову, вуглеводну, жирову, мінеральну і вітамінну поживність кормів і раціонів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5040
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hodivlya tvaryn i tekhnolohiya kormiv.pdf2,91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.