Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5113
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбенко, Олена Андріївна-
dc.contributor.authorGorbenko, Elena-
dc.contributor.authorКім, Наталія Ігорівна-
dc.contributor.authorKim, Nataliya-
dc.contributor.authorНоринський, Олексій Ігорович-
dc.contributor.authorNorinskiy, Aleksey-
dc.date.accessioned2019-01-24T12:53:51Z-
dc.date.available2019-01-24T12:53:51Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationТехнологія переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання курсових проектів для здобувачів вищої освіти ступеня "Магістр" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної форми навчання / уклад. : О.А. Горбенко, Н. І. Кім, О.І. Норинський. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 86 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5113-
dc.description.abstractКурсовий проект – це самостійно виконана в письмовому вигляді робота по проектуванню виробничої лінії тваринницької ферми, комплексу конкретного господарства. При виконанні проекту виявляється зрілість спеціаліста, його здібність науково мислити при вирішенні виробничих питань, уміння творчо використовувати досягнення науки і передової практики для підвищення виробництва продукції тваринництва при найменших витратах робочого часу і коштів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectКурсовий проектuk_UK
dc.subjectРозрахунково-пояснювальна запискаuk_UK
dc.subjectРозташування текстуuk_UK
dc.subjectЦифровий матеріалuk_UK
dc.titleТехнологія переробки сільськогосподарської продукціїuk_UK
dc.typeBookuk_UK
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya pererobky silskohospodarskoyi produktsiyi.pdf2,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.