Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5222
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКириченко, Віктор Анатолійович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorКириченко, Виктор Анатольевич, научный руководитель-
dc.contributor.advisorKyrychenko, Viktor, scientific director-
dc.contributor.authorФедус, Д. Я.-
dc.date.accessioned2019-02-06T09:17:37Z-
dc.date.available2019-02-06T09:17:37Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5222-
dc.descriptionФедус, Д.Я. ІДЕНТИФІКАЦІЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ ВИГОТОВЛЕННЯ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ / Д.Я. Федус // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 259-263.uk_UK
dc.description.abstractУ статті розглянуто показники якості та безпечності виготовлення ковбас. Проаналізовано перелік небезпечних чинників, що впливають на якість та безпечність ковбасних виробів . За допомогою дерева рішень встановлено критичні контрольні точки, які дозволяють знизити ризик до мінімуму. Розроблено коригувальні дії.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectковбасні виробиuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.subjectризикиuk_UK
dc.subjectККТuk_UK
dc.subjectкоригувальні діїuk_UK
dc.titleІДЕНТИФІКАЦІЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ ВИГОТОВЛЕННЯ КОВБАСНИХ ВИРОБІВuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal17_10_55.pdf379,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.