Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5244
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorПетрова, Елена Ивановна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorВолкова, І.Г.-
dc.date.accessioned2019-02-11T10:01:17Z-
dc.date.available2019-02-11T10:01:17Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5244-
dc.descriptionВолкова І. Г. Удосконалення технології виробництва варених ковбас / І. Г. Волкова // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 39-43.uk_UK
dc.description.abstractУ статті наведені результати досліджень щодо обґрунтування оптимальних параметрів термооброблення варених ковбас в універсальних термокамерах з програмним управлінням. Рекомендовано м’ясопереробним цехам для одержання високоякісних варених ковбас застосовувати технологію з програмним регулюванням термічного оброблення м’ясних продуктів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectковбасиuk_UK
dc.subjectуніверсальні термокамериuk_UK
dc.subjectобладнання, м’ясоuk_UK
dc.subjectфаршuk_UK
dc.subjectковбасні батониuk_UK
dc.subjectоболонкиuk_UK
dc.titleУДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАСuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal_sg_12_07.pdf247 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.