Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5265
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПатрєва, Людмила Семенівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorПатрева, Людмила Семеновна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorPatreva, Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorКириленко, А.А.-
dc.date.accessioned2019-02-12T07:17:30Z-
dc.date.available2019-02-12T07:17:30Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5265-
dc.descriptionКириленко А. А. Управління якістю продукції у харчовій промисловості / А. А. Кириленко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 97-105.uk_UK
dc.description.abstractРозглянуто питання управління якістю й безпечністю продукції у харчовій промисловості. Встановлено, що системи якості відіграють основну роль у забезпеченні конкурентоспроможності продукції, оскільки дозволяють виявляти потреби споживачів, відстежувати характер потенціальних проблем та своєчасно їх вирішувати.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectстандартиuk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectбезпечністьuk_UK
dc.subjectкомпетентністьuk_UK
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UK
dc.titleУПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal_sg_12_17.pdf283,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.