Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5311
Назва: УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ В УМОВАХ ПІДПРИЄМСТВА ПИВОВАРНОЇ ГАЛУЗІ
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель
Starodubets, Aleksey, scientific director
Мельниченко, А.С.
Ключові слова: система управління якістю
якість продукції
конкурентоспроможність
система менеджменту якості
пивоваріння
пиво
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено та проаналізовано систему управління якістю в умовах пивоварного підприємства .Обґрунтовано та досліджено вплив системи управління якістю для підвищення конкурентоспроможності готової продукції. Згідно даного дослідження надано рекомендації щодо функціонування системи управління якістю на підприємствах пивоварної промисловості, які дозволять вийти підприємству на якісно новий рівень обслуговування споживачів.
Опис: Мельниченко А. С. Удосконалення системи управління якістю в умовах підприємства пивоварної галузі / А. С. Мельниченко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 174-178.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5311
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal_sg_12_29.pdf271,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.