Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-5 зі 5.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018СУЧАСНА СИСТЕМА ОЦІНКИ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ КОРМІВСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель; Starodubets, Aleksey, scientific director; Гресь, О.В.
2018ОПТИМІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС РІЗНОЇ РЕЦЕПТУРИ В УМОВАХ ТОВ ВП «КАХОВСЬКІ КОВБАСИ»Левченко М.В., науковий керівник; Фенцик, І.О.
2018ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ФРУКТОВИХ КОНСЕРВІВ «КОМПОТ ІЗ СЛИВИ УГОРКИ ПОЛОВИНКАМИ»Коцюбенко, Ганна Анатоліївна, науковий керівник; Коцюбенко, Анна Анатольевна, научный руководитель; Kotsyubenko, Anna, scientific director; Петрушенко, Г.О.
2018ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ З М’ЯСА ПТИЦІСморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник; Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Мащенко, І.О.; Кривошеєва, Я.В.
2018ОРГАНІЗАЦІЯ ВПРОВАДЖЕННЯ ДСТУ ІSO 22000 ПРИ ВИРОБНИЦТВІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ.Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель; Starodubets, Aleksey, scientific director; Колінько, Ю.О.