Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5450
Назва: УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС
Автори: Сморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник
Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель
Petrova, Olena, scientific director
Артюх, І.О.
Швець, Г.О.
Ключові слова: ковбаси
універсальні термокамери
наповнювачі
м’ясо
фарш
ковбасні батони
оболонки
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті наведені результати досліджень щодо аналізу технології виготовлення напівкопчених ковбас за різних режимів термічної обробки виготовлених за традиційною рецептурою та із застосуванням наповнювачів
Опис: Артюх І. О. Удосконалення технології виробництва напівкопчених ковбас / І. О. Артюх, Г. О. Швець // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 7-11.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5450
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-02.pdf193,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.