Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5462
Назва: ВИКОРИСТАННЯ ІНУЛІНУ І ФЕРМЕНТАТИВНО ОБРОБЛЕНОГО ГІРЧИЧНОГО ПОРОШКУ У СИРОКОПЧЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБАХ
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель
Strikha, Ludmila, scientific director
Дубовик, А.О.
Гордєєв, С. Ю.
Ключові слова: ферментовані ковбаси
інулін
органолептичні показники
мікробіологічні показники
мінливість
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Досліджено якісні показники сирокопченої ковбаси «Сервелат» з додаванням 2% порошку інуліну. Встановлено, що кращими органолептичними і мікробіологічними показниками характеризувались вироби з інуліном.
Опис: Дубовик А. О. Використання інуліну і ферментативно обробленого гірчичного порошку у сирокопчених ковбасних виробах / А. О. Дубовик, С. Ю. Гордєєв // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 79-83.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5462
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-14.pdf201,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.