Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5468
Назва: ОРГАНІЗАЦІЯ ВПРОВАДЖЕННЯ ДСТУ ІSO 22000 ПРИ ВИРОБНИЦТВІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ.
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель
Starodubets, Aleksey, scientific director
Колінько, Ю.О.
Ключові слова: стандарти
якість
безпечність
підприємства
м’ясні напівфабрикати
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті представлено план заходів впровадження ДСТУ ISO 22000 у підприємствах з виробництва м’ясних напівфабрикатів. Встановлено, що безпечність харчових продуктів корелює з великою кількістю небезпечних чинників у продуктах харчування. Ризик небезпеки харчових продуктів виникає на будь-якій стадії технологічного процесу. З огляду на це керування стандартами та принципами нормативної документації є важливим і вкрай необхідним.
Опис: Колінько Ю. О. Організація впровадження ДСТУ ІSO 22000 при виробництві м’ясних напівфабрикатів / Ю. О. Колінько // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 108-114.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5468
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-20.pdf204,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.