Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5483
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКоцюбенко, Ганна Анатоліївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorКоцюбенко, Анна Анатольевна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorKotsyubenko, Anna, scientific director-
dc.contributor.authorКоцегуб, А.О.-
dc.date.accessioned2019-03-11T09:09:22Z-
dc.date.available2019-03-11T09:09:22Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5483-
dc.descriptionКоцегуб А. О. Оцінка якості делікатесних виробів за різних способів приготування / А. О. Коцегуб // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 127-136.uk_UA
dc.description.abstractПредставлена оцінка якості делікатесних виробів за різних способів приготування. Отже, нaйвищі покaзники оргaнолептичної оцінки мaли нaтурaльні м'ясні вироби зa другого способу виготовлення. Вони мaли крaщий зовнішній вигляд, консистенцію, соковитість тa смaк. В свою чергу вироби при першому способі хaрaктеризувaлись крaщим зaбaрвленням.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсвининаuk_UA
dc.subjectгрудинкаuk_UA
dc.subjectрулетuk_UA
dc.subjectкорейкаuk_UA
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UA
dc.titleОЦІНКА ЯКОСТІ ДЕЛІКАТЕСНИХ ВИРОБІВ ЗА РІЗНИХ СПОСОБІВ ПРИГОТУВАННЯuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-23.pdf227,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.