Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5509
Назва: ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА ВИРОБНИЦТВА СМЕТАНИ В УМОВАХ ПРАТ «МИКОЛАЇВМОЛПРОМ»
Автори: Поручник, Марія Миколаївна, науковий керівник
Поручник, Мария Николаевна, научный руководитель
Poruchnik, Maria, scientific director
Мамчур, У.В.
Ключові слова: технологія
сметана
відсоток жиру
вершки
вітаміни
обладнання
сепаратор
нормалізатор
гомогенізатор
пастеризатор
продукт харчування
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті розкриті питання технологічної схеми виробництва сметани в умовах ПРАТ «Миколаївмолпром» Доманівського району Миколаївської області. Результати досліджень дозволяють стверджувати, що підприємство ПРАТ «Миколаївмолпром» є перспективним у розвитку харчової молочної продукції і займає провідне місце серед представників інших підприємств України.
Опис: Мамчур У. В. Технологічна схема виробництва сметани в умовах ПРАТ «Миколаївмолпром» / У. В. Мамчур // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 166-170.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5509
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-29.pdf303,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.