Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5510
Назва: ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТОВ «САНДОРА»
Автори: Кислинська, Алла Ігорівна, науковий керівник
Кислинская, Алла Игоревна, научный руководитель
Kislinskaya, Alla, scientific director
Марченко, Ю.С.
Ключові слова: технологія виробництва
технологічна інструкція
виробництво соків
торгова марка «Сандора»
технологічний процес
упаковка
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті сформовано мету дослідження, проведено дослідження інноваційного розвитку компанії ТОВ «Сандора», проаналізовано методи вдосконалення виробничих процесів та розробки нових продуктів, використання передових технологій. Наведено порядок та процесс технології виробництва соків, нектарів фруктових та овочевих торгової марки «Сандора». Також описано систему охолодження, кондиціонування та вентиляції, технологічне кондиціонування повітря на виробничих потужностях ТОВ «Сандора».
Опис: Марченко Ю. С. Підвищення ефективності технології виробництва та безпечності продукції ТОВ «Сандора» / Ю. С. Марченко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 171-176.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5510
Розташовується у зібраннях:Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-30.pdf243,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.