Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5519
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтавецька Р.В., науковий керівник-
dc.contributor.authorПогосян, Д.А.-
dc.date.accessioned2019-03-14T08:38:16Z-
dc.date.available2019-03-14T08:38:16Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5519-
dc.descriptionПогосян Д. А. Результати використання високо-продуктивних корів у стаді української чорно-рябої молочної породи / Д. А. Погосян // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). – С. 226-231.uk_UA
dc.description.abstractВивчено особливості високопродуктивних корів української чорно-рябої молочної породи. Встановлено, що такі корови мають вищу інтенсивність росту і показники молочної продуктивності (надій за першу лактацію +2730 кг, кількість молочного жиру і молочного білка +87,8 кг і +82,4 кг, відповідно) за деякого погіршення відтворення (сервіс-період +78 днів). Для них характерна нижча тривалість господарського використання (-316 днів), однак вища довічна продуктивність (+3770 кг), а також надій у розрахунку на один день життя (+4,0 кг) і один день лактування (+4,0 кг, Р < 0,001) і один день лактування (+6,2 кг).uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвисокопродуктивні коровиuk_UA
dc.subjectпоходженняuk_UA
dc.subjectрістuk_UA
dc.subjectмолочна продуктивністьuk_UA
dc.subjectвідтворювальна здатністьuk_UA
dc.subjectтривалість господарського використанняuk_UA
dc.subjectдовічна продуктивністьuk_UA
dc.titleРЕЗУЛЬТАТИ ВИКОРИСТАННЯ ВИСОКОПРОДУКТИВНИХ КОРІВ У СТАДІ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-39.pdf202,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.